LAMINÁLT PARKETTA, SZŐNYEG –és FÜGGÖNY kereskedelem

Az Laguna-Gold Kft. 9 éve foglalkozik laminált parketta rendszerek forgalmazásával Magyarországon, a felméréstől a kivitelezésig. Szakkereskedésünkre a megbízható tájékoztatás és korrekt árak mellett a széleskörű tájékoztatás a jellemző. Megelégedett, visszatérő vásárlóink jelentik a garanciát a színvonalas kiszolgálásra és versenyképes árainkra. Minden esetben hosszú távú kapcsolatra törekszünk partnereinkkel. Üzleteinkben több mint 90 féle laminált padlóval várjuk kedves vásárlóinkat. A laminált parketta rendszer kiegészítőinek, többek között laminált burkolatok hézagtakaró profiljainak forgalmazásával is foglalkozunk. Hagyományos –és szalagparkettához, szőnyeghez illetve hidegburkolatokhoz több száz féle burkolatváltó profilt tartunk raktáron, eloxált alumíniumból, rézből, vagy dekorfóliázott alumíniumból.

A meleg-burkolatok másik családja a padlószőnyeg. Nálunk több mint 70 féle különböző minőségű és stílusú normál –és modul szőnyeg közül választhat.

Alkalmazási területek: Szállodák, a vendéglátó –és szórakoztató ipar, irodák, lakások.

SZOLGÁLTATÁSOK

Szolgáltatásunk teljes körű. A helyszíni felmérést, árajánlatok, árkalkulációk készítését és a kiszállítást is vállaljuk. Kivitelezőink hatalmas tapasztalatokkal rendelkeznek a padlószőnyegek, PVC-k, parketták, szegélylécek, lerakásában. Egyedülálló kedvezményekkel, ingyenes házhozszállítással és óriási választékkal várjuk visszatérő és új vevőinket.

Ehhez egy komplett profi szervizt biztosítunk Önnek:
•  Kérésére a nálunk vásárolt méterárut az Ön igényeinek megfelelően méretre vágjuk
•  Kérésére szakembereink otthonában szakszerűen lerakják a szőnyegpadlót és a PVC-t
•  Szakembereink az Ön kérésére helyszíni felmérést végeznek, majd szakszerűen lerakják a kiválasztott parkettát
•  Eladóink az Ön kérésére megbízható szakembereket ajánlanak a kiválasztott anyag lerakásához
•  Üzletünkben rövid határidővel szinte mindenféle szőnyegfajtát, ill. szőnyegszegélyt igényesen be tudunk szegni
•  Helyszíni varrodánkban azonnal vagy rövid határidővel a legkülönlegesebb stílusu függönyforma elkészítését is vállaljuk
•  Képzett szakembereinkkel az Ön kérésére otthonában megtervezzük, majd megvarrjuk és felrakjuk függönyeit, karnisait.
•  Saját lakberendezőnk segít Önnek- akár otthonában is- a legjobban oda illő, ill. az Ön ízlésének megfelelő anyagok kiválasztásában
•  Az Ön által vásárolt anyagokat saját szállítójárművel kérésére házhoz szállítjuk.